Co-Sourcing

We kunnen stellen dat alle organisaties graag zelf de controle en regie over hun applicaties en informatie willen houden. Toch is het volledig uitbesteden van alle zorgen rondom infrastructuur ook een must. Het Co-Sourcingmodel van CAM voorziet in beide. Wij de techniek, u de regie.

Als u kiest voor het Co-Sourcingmodel van CAM zorgen wij voor de techniek en optimaal beschikbare applicaties en informatie. U behoudt daarbij – samen met uw vaste leveranciers – de regie over uw applicaties, werkplekken en netwerken. Dit organiseren we via een vaste 1:1 teaming tussen uw functioneel beheerders en onze technische engineers. Deze invulling gebeurt op maat en wordt regelmatig geëvalueerd.

Binnen het ecosysteem van de CAMCUBE wordt het Co-Sourcing model als basis gebruikt voor het invullen van de sourcing eisen van uw bedrijf. Het model is gebaseerd op het behouden van controle en regie over applicaties en informatie. Daar staat uitbesteding van de technische infrastructuur naar een volledig beheerd platform inclusief de regie en uitvoering van applicatiemanagement tegenover. Binnen het ecosysteem van de CAMCUBE wordt het Co-sourcing model als basis gebruikt voor het invullen van de sourcing eisen van uw bedrijf.

De CAMCUBE|SERVICES bestaan uit een drietal Managed Services:
Platform Support Services (PSS)
Platform Management Services (PMS)
Application Management Services (AMS)

De benodigde invulling wordt op maat in gezamenlijk overleg bepaald en gedurende het partnerschap periodiek geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. Wij brengen onze best practices in voor de rolverdeling, functieprofielen en functionele beheerprocedures.

 

Meer weten over Co-Sourcing? Neem contact op!

Onze andere services

Applicatie management

Uw applicaties in de CAMCUBE

Platform
management

Continuïteit en innovatie gegarandeerd

Platform support

Wij staan voor u klaar