vNSTechcon en vMATechcon

07 maart 2019

De techniek staat niet stil, niet thuis en niet in het Ziekenhuis en de Zorg, de CAMCUBE evalueert dagelijks met de allernieuwste technieken. We informeren u er graag over. Bij CAM geloven we in transparantie en delen onze kennis en kunde graag met onze klanten, maar ook in bredere zin, o.a. in de communities rondom de oplossingen die wij gebruiken en waar we onze expertises in kennen.

Het is vanuit die visie dat we dit jaar gevraagd zijn om aan twee nieuwe VMware gerelateerde ‘Technical conferences’ of ‘Techcon’ mee te denken. De vNSTechCon en de vMATechCon zijn opgericht door Nederlandse VMware partners waaronder ook dit jaar CAM, die vooruitstrevend zijn op het gebied van Network & Security, Automation & Orchestration

Dinsdag 25 september is vNSTechCon, het evenement dat in het teken staat van VMware gerelateerde Networking & Security en het ecosysteem hier omheen. Met de nadruk op NSX, de vier sessies geven diepgang naar het gebruik en positionering van NSX.  Voor Keynote komt niemand minder dan Joe Baguley, VMware Vice President en CTO voor EMEA naar Maarssenveen. Op de website is ook informatie over elke spreker en sessie te vinden.

Dag 2, woensdag 26 september is vMATechCon op het evenement voor Orchestration, Automation en DevOps. Op deze dag zullen vRealize Automation en Orchestration, en hoe Infrastructuur steeds meer als ‘code’ kan worden benaderd de revue passeren. De Keynote spreker voor de woensdag is Jad El-Zein, de Principal Architect in VMware’s Cloud Management Business Unit, in de ‘Office of the CTO’. Op de website is ook informatie over elke spreker en sessie te vinden.

Beide events zijn community-gedreven waarbij kennis opdoen en netwerken de belangrijkste doelen zijn. De twee events vinden ‘back-to-back’ plaats over twee dagen: Dinsdag 25 en woensdag 26 september bij Inn Style events center in Maarssenveen! Vanuit CAM zal onze Robert Kloosterhuis op de Dinsdag een sessie presenteren over Microsegmentatie in de praktijk’ . NSX is onderdeel van SDDC CAMCUBE. Hoe kan NSX bijdragen aan een hogere mate van applicatie-beveiliging. Aan het eind van beide dagen is er een mogelijkheid om onder het genot van een drankje de dag te bespreken met je medelotgenoten. Rond 17:00 wordt ook de barbecue aangestoken en ben je zeer welkom om een stukje vlees mee te prikken. 

Ben je technisch? Schrijf je nu in, deelname is gratis!

Geïnspireerd en benieuwd wat CAM voor u kan betekenen?