Applicatie Management

Niet alle zorginstellingen hebben een identieke, vergelijkbare ICT-organisatie of behoefte aan ondersteuning. Sommige zorginstellingen hebben zowel het technisch- als applicatie management volledig in eigen beheer waar anderen kiezen voor een dienstenmodel op basis van co- of outsourcing waarbij de organisatie vooral regie voert over de meest cruciale informatiesystemen en bijbehorende gegevens en infrastructuur. Om tegemoet te komen aan de verschillende ondersteuningsbehoeften bieden wij u dienstverlening in de vorm van Application Management Services (AMS).

Met AMS richten wij ons op het ontwerp, implementatie en technisch beheer van applicaties. Deze dienst leveren we nu al bij andere zorginstellingen en ziekenhuizen, op dit beheren wij meer dan 5.000 applicaties in de zorg. We durven daarom te stellen dat we brede ervaring hebben met het beheren van de applicaties in de zorg.

De Applicatie Management Dienst is met name geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar:

  • Een partner met uitgebreide ervaring in de zorg die meedenkt in hoe uw applicaties goed geïmplementeerd en beheerd moeten worden.
  • Een vast beheerteam met applicatiebeheerders die uw organisatie ondersteunt tijdens de intake, transitie, en beheerfase.
  • Altijd automatisch inloggen op applicaties indien de applicatie dat ondersteunt.
  • Volledige ontzorging op vlak van technisch applicatiebeheer en implementaties van nieuwe applicaties.
  • Een applicatie-landschap dat altijd up-to-date is en is voorzien van de nieuwste versies van (Windows-) besturingssystemen, en ingericht volgens de KPN Security Policy (KSP) waarmee uw informatie en applicaties optimaal beveiligd zijn.
  • Expertise voor zowel cloud- als legacy applicaties, en transitie naar Public Cloud.
  • Expertise op Datacenter, Werkplek en Koppelingen.

Meer weten over Applicatie Management? Neem contact op en vraag naar Michel.

Onze andere services

Co-Sourcing

Wij de techniek,
u de regie

Platform
management

Continuïteit en innovatie gegarandeerd

Platform support

Wij staan voor u klaar