HR Medewerker

CAM IT Solutions faciliteert de zorg met het ecosysteem de CAMCUBE: een IT-platform voor de gezondheidssector dat zorgmedewerkers ondersteunt door kritische omgevingen draaiende te houden. Hiermee zorgen we ervoor dat zorgmedewerkers hun werk kunnen doen, en dat ‘zorg bezig met zorg’ kan zijn. Hiermee is CAM een vertrouwde partner voor de healthcare. Met de CAMCUBE worden zeer complexe ecosystemen van het ziekenhuis hanteerbaar gemaakt; het IT-platform ontsluit alle systemen en dat levert zorgmedewerkers veel gemak op.

Wat ga je doen?

Als HR Medewerker ondersteun je de HR Manager bij de uitvoering van het HR-beleid en het onderhouden van de personeelsadministratie, die bij jou in goede handen is. Nauwgezet verwerk je mutaties in het personeelsbestand, verzorg je de bijbehorende correspondentie en lever je maandelijks de salarismutaties aan, zodat alle collega’s op tijd hun salaris ontvangen. Collega’s met vragen over arbeidsvoorwaardelijke regelingen en HR-procedures kunnen bij jou terecht. Je ondersteunt de HR Manager bij het verder verbeteren van de HR-processen en draagt hiervoor ook suggesties aan. Of het nu gaat om verzuim, opleidingen, ontwikkeling of andere HR-onderwerpen: de operationele HR-processen verlopen soepel dankzij jouw zorgvuldige werk.

Naast deze allround HRM-ondersteuning kan je, afhankelijk van de beschikbare tijd, je ervaring en interesse, ook extra werkzaamheden oppakken.

Wat neem je mee?

Het belangrijkste is dat je met plezier de genoemde werkzaamheden kunt en wilt uitvoeren en dat de sfeer en cultuur bij CAM je goed passen. Wij denken dat er een goede match is als:

  • Je een relevante opleiding op MBO4-niveau en enkele jaren werkervaring hebt in een vergelijkbare functie.
  • Je een prettige en toegankelijke collega bent met interesse en aandacht voor mensen.
  • Je integer bent en goed kunt omgaan met alle vertrouwelijke informatie die op je afkomt.
  • Je analytisch en cijfermatig sterk bent en uitstekend om weet te gaan met Microsoft Excel.
  • Je proactief en communicatief sterk bent, zowel mondeling als op papier.

Wat bieden wij jou?

Een functie waarin je met veel verschillende HR-onderwerpen te maken krijgt. Het gaat om een functie voor 16 tot 24 uur in de week in Amersfoort, waarbij er ruimte is om de werkdagen en -tijden in onderling overleg te bepalen. Hybride werken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast krijg je een prettige en informele werkomgeving, met een passend salaris en nette secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer of een vergoeding voor het OV.
  • Een goede pensioenvoorziening.
  • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Zelfstandige functie met vrijheid en verantwoordelijkheid in een leuk team.
  • Minimaal 23 vakantiedagen op basis van 40 uur en een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vacature of wil je nog wat meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Sabine Beute (HR Manager via 06-15858196). Wil je direct solliciteren? Dan kun je je motivatiebrief en CV sturen naar [email protected].

Meer weten over deze of andere vacatures bij CAM? Neem contact op met Sabine.