Kopen of huren?

Het is mogelijk om de CAMCUBE te kopen, huren of een combinatie hiervan samen te stellen. De CAMCUBE is bij elke keuze gelijkwaardig, waardoor uw keuze zuiver op basis van strategische en economische overwegingen gemaakt kan worden.

Waarom kopen?

Kopen wordt aangeraden aan bedrijven met 2500 of meer vaste gebruikers. Als de CAMCUBE gekocht wordt, bent u als organisatie 100% eigenaar van uw eigen Cloud Platform en kunt u zelf bepalen welke locatie u voor de datacenters kiest. De investering bestaat uit de benodigde hardware producten inclusief de bijbehorende systeemsoftware licenties opgeteld met de eenmalige diensten voor de transitie. De exploitatie bestaat uit de jaarlijkse contracten op de hardware, software en de diensten voor het 24×7 support, onderhoud, optimalisaties en ontwikkeling van het platform.

Waarom huren?

Huren kan ook interessant zijn. Zeker voor organisaties met tussen de 1000 en 2500 gebruikers. Ook organisaties die sterk fluctuerende ontwikkelingen verwachten of veel vraag naar ICT denken te krijgen wordt aangeraden te huren. Economisch vanwege de lage investeringen en de sterke controle over de maandelijkse kosten en strategisch vanwege de vrije schaalbaarheid en de ontzorging van alle techniek met behoud van volledige controle en regie. De huurkosten worden vooraf vanuit een vijfjarige mantelovereenkomst in een jaarlijks opzegbaar huurcontract vastgelegd en maandelijks achteraf op basis van aantal gebruikers, werkplekken, applicaties en het verbruik van resources in rekening gebracht.

Advies nodig bij uw keuze? Neem contact met ons op en vraag naar Han.