Het nachtkastje van Floris Rijnders

In ‘Het Nachtkastje van’ vragen we aan verschillende CAMMERS wat er qua literatuur op zijn of haar nachtkastje ligt. Deze keer is het nachtkastje van Floris Rijnders, Technical Expert, aan de beurt.

Wat er op mijn nachtkastje ligt? Dat is mijn telefoon welke op een draadloze oplader ligt te rusten na een dag hard werken. Daarnaast mijn iPad Pro.

Floris Rijnders

Ik heb daar niet de rust voor om dikke boeken te lezen.

Ik ben niet zo van de boeken. Ik ben meer van de magazines en nieuws artikelen. Ik kijk dan ook graag op mijn iPad naar de verschillende nieuwssites. Nieuws over het dagelijkse leven maar vooral nieuws op tech gebied. Sites zoals Tweakers en Comptable lees ik graag even door. Naast de nieuws websites volg ik ook diverse bloggers welke schrijven over de diverse VMware producten. De blogsite van Duncan Epping bekijk ik geregeld en de blogposts van Eric Sloof zijn ook vermakelijk. Als ik alle tech gerelateerde sites heb doorgenomen ga ik voor de wat luchtigere onderwerpen zoals de site van Autoweek en GPupdate als er een F1 weekend voor de deur staat.

Als ik me moet voorbereiden voor een examen voor een certificering gebruik ik ook altijd mijn iPad om alle informatie te doorgronden. Ik bekijk het studie materiaal en beantwoord de oefenvragen. Dit is echter niet bevorderlijk voor je nachtrust.

Weten wat mijn andere collega’s in de late uurtjes lezen? Blijf deze pagina in de gaten houden!

Tot de volgende!
Floris Rijnders