Het nachtkastje van Eric Honcoop

18 september 2019

In ‘Het Nachtkastje van’ vragen we aan verschillende CAMMERS wat er qua literatuur op zijn of haar nachtkastje ligt. Deze keer is het nachtkastje van Eric Honcoop, Senior Engineer, aan de beurt.

Eric Honcoop, Senior Engineer, CAMMER sinds 2009

E-books

Wat er op mijn nachtkasje ligt? Geen boeken.. en heel veel boeken: Ik ben nagenoeg helemaal om naar e-books.

De kleur van Toverij, Terry Pratchett

Samen voorlezen vind ik het fijnste wat er is na een drukke dag op kantoor. Na alle Harry Potters, hebben mijn zoon en ik recent samen “De Hobbit” en “Oorlogswinter” verslonden. Nu zijn we druk bezig met “De kleur van toverij” van Terry Pratchett.

VMware vSAN 6.7 U1, Cormac & Duncan

Ik ben vrij vroeg in aanraking gekomen met VMware VSAN, de boeken van Cormac en Duncan zijn hierin niet te missen: http://www.yellow-bricks.com/2018/12/12/new-book-vmware-vsan-6-7-u1-deep-dive/

Eric Honcoop

Samen voorlezen vind ik het fijnste wat er is na een drukke dag op kantoor.

Zakelijk gezien ben ik enorm enthousiast over de ontwikkelingen op het gebied van software defined datacenters. De ontwikkelingen gaan hierin zo snel, dat er altijd voldoende te lezen en te leren is!

Daarnaast is een tijdje geleden mijn interesse gewekt voor software defined networking. Het nadeel is dat hier bijna geen boeken van zijn, studieguides zullen me moeten helpen om mijn certificering compleet te krijgen: https://www.virtually-limitless.com/vcix-nv-study-guide/

Benieuwd wat mijn andere collega’s in de late uurtjes lezen?
Blijf deze site in de gaten houden!

Bekijk snel alle andere persoonlijke verhalen en nachtkastjes
van onze CAMmers!