Het nachtkastje van Dave de Rijder

05 november 2020

In ‘Het Nachtkastje van’ vragen we aan verschillende CAMMERS wat er qua literatuur op zijn of haar nachtkastje ligt. Deze keer is het nachtkastje van Dave de Rijder, Platform Consultant, aan de beurt.

Dave de Rijder, Platform Consultant

Op mijn nachtkast ligt (alleen) mijn e-reader, iPad, AirPods, iPhone en oplaadkabels. Voordat ik ga slapen vind ik het heerlijk om tot rust te komen. Dit doe ik door in een goed boek op mijn e-reader te lezen.

Dave de Rijder

Gemiddeld lees ik een boek in 3 weken uit.

De boeken die ik lees, gaan meestal over persoonlijke groei (Mindset), grote voorbeelden van mij (bijvoorbeeld Steve Jobs) of golfen.

Zo voor het slapen is het lezen van de laatste feitjes in de IT-branche niets voor mij. Hierdoor krijg ik weer inspiratie en dat weerhoudt mij nog wel eens van een goede nachtrust. Rustig muziek luisteren en dan heerlijk in slaap vallen om in de ochtend weer fris en fruitig aan de dag te beginnen.

In de ochtend pak ik m’n iPad en ga ik opzoek naar de meeste nieuwtjes / artikelen via Twitter en sla ik de pagina’s op welke ik die dag wil lezen. Ook maak ik een to-do van de dingen die ik echt gedaan wil hebben en begin ik aan mijn dag.

Bekijk snel alle andere persoonlijke verhalen en nachtkastjes
van onze CAMMERS!